Technische en medische staf selectie en A1 BSC Unisson ondertekenen contract

De mondelinge afspraken waren al gemaakt, met diverse trainers en begeleiders, maar tot het tekenen van de contracten was het wegens drukke werkzaamheden, zoals dat zo mooi heet, nog niet gekomen. Afgelopen week was het dan zover. Enschedeër Rene Belt, de huidige hoofdtrainer van Delden, was de eerste die een contract tekende voor het komend seizoen, onder het toeziend oog van voorzitter Rob Stokkers. Een van de belangrijkste taken van Rene zal ongetwijfeld het inpassen van jeugd worden.

Han Dijks (2e team) en Herwin Meijeringh (A1) verlengden hun contracten met een seizoen. Han, die al zijn vierde seizoen ingaat, is aan een succesvol jaar met het tweede team bezig en staat momenteel op een ongekende vijfde plaats. Herwin, een “voetbaldier” in hart en nieren, gaat eveneens zijn vierde jaar in en doet nog steeds een gooi met zijn A1 naar de titel en staat met nog 3 wedstrijden te spelen slechts 1 punt achter op koploper Losser. De tweede plaats is in ieder geval al zeker.

contract20153   contract20154

Han Dijks (2e team) met Rob Stokkers, foto links, en Herwin Meijeringh (A1) met jeudgcoördinator Robert Zoetman op de foto rechts.
 

Rob Goldman verlengde zijn contract als verzorger/begeleider van het eerste team en als sportmasseur op de vrijdagavond. Rick Wezenberg staat als fysiotherapeut elke dinsdag ter beschikking van BSC Unisson.

contract20157   massage

Rob Goldman en Rick Wezenberg flankeren voorzitter Rob Stokkers (foto links) en op de foto rechts de massageruimte op De Zweede, het domein van Rob en Rick.