Van het bestuur !!

Sportvrienden,

Wat leven we in een bijzondere tijd. Geen of aangepaste trainingen, geen wedstrijden, geen biertje of colaatje op De Zweede. En nu met de totale lockdown al helemaal niet meer. Als bestuur zijn we achter de schermen ons toch zo goed mogelijk aan het voorbereiden op de herstart van de activiteiten. De kostenteller van de club loopt echter door. We hebben wat steun gehad van de overheid, maar zonder inkomsten uit de kantine wordt het ook voor ons een moeilijke situatie.

Fantastisch is het dan om te zien dat al onze leden de contributie trouw blijven doorbetalen. Best een dingetje, niet voetballen/trainen, niet hardlopen op de baan en maar beperkt survivallen en toch gewoon betalen. Petje af voor jullie allemaal! Goed om te ervaren dat we in deze bijzondere tijd naast elkaar blijven staan, om er samen doorheen te komen. Dit alles om, zodra het weer kan in 2021 er een uitzonderlijk sportief, gezond en gezellig jaar van te kunnen maken. Het vaccin is onderweg, dus nog even volhouden met z’n allen.

Ondertussen zijn jeugdtrainers en -leiders druk bezig om jeugdtrainingen zo goed mogelijk door te laten gaan. Er zijn al  online voetbalquizzen geweest en de lopers hebben naast een online bingo ook een digitale fotowedstrijd op de rol staan. Ook wordt er door hen in plaats van de Kerstcross een Kerst/Nieuwjaarsestafette georganiseerd.

Kortom, we blijven elkaar opzoeken, ook al moet het dan online. Voor sponsoren blijven wij een interessante partij , niet in de laatste plaats door het niet aflatende enthousiasme van onze sponsorcommissie, die ook in deze tijd vrolijk doorgaat. Dat geldt ook voor de buiten- en de binnenploeg die er voor blijven zorgen dat alles op De Zweede er fantastisch uit blijft zien.

Kortom, een club om trots op te zijn en een club waar je bij wilt horen. Dat blijkt weer eens te meer.

Dus laten we met zijn allen nog even vol houden: het is zo 2021 en dan kon het wel eens heel snel gaan. Voor de komende periode wensen we jullie allen fijne feestdagen en een voorspoedig (virusvrij) 2021. Nogmaals onze grote dank en waardering voor jullie steun. Op zo’n manier kan geen enkel virus ons als club eronder krijgen.

Een sportieve groet, wij blijven rekenen op jullie allemaal!

Bestuur BSC Unisson