Voorlopige teamindeling jeugd 2017/2018

De voorlopige teamindelingen bij de jeugd voor het seizoen 2017-2018 zijn bekend. De indeling is gemaakt in samenwerking met de Technische Commissie (TC), jeugdleiders en jeugdtrainers, met dank aan de coördinatoren Arjan Wissink (bovenbouw) en Charles bekkers (onderbouw). De lijst is deze vrijdagmorgen reeds per mail gecommuniceerd en is als gezegd voorlopig. Door de vele aanmeldingen zijn nog niet alle spelers lid. Het kan dus zijn dat er spelers zijn die dit niet via deze mail te weten komen. Daarom staat de lijst vanaf vandaag ook op de website.

O17

Bij de JO17 zijn er veel nieuwe aanmeldingen en hierdoor kan de begeleiding nog geen JO17-1 en JO17-2 selectie bekend maken, omdat er spelers zijn die nog maar één of twee keer meegetraind hebben. De gehele JO17-groep wordt op dinsdag 8 augustus weer op De Zweede verwacht. Vanaf dan wordt er iedere dinsdag en donderdag van 18:15 uur t/m 19:30 getraind.

Op dinsdag 29 augustus zal de selectie bekend gemaakt worden. Alle spelers van JO17 worden verzocht om per mail de vakanties door te geven aan Arjan Wissink (arjanwissink4@hotmail.com).

O15

Bij de JO15 wordt de definitieve indeling later bekend doordat de trainers nog een bijeenkomst hebben gepland. Daar wordt al een deel van de JO15-2 bekend gemaakt. In of aan het eind van de voorbereiding zal bekend worden wie verder nog naar de JO15-2 gaat.

O13

JO13 is voor een groot deel bekend maar ook daar zullen nog 2 spelers toegevoegd worden aan de JO13-2.

Indelingen

Klik hier voor het volledige bestand Voorlopige indeling jeugd BSC Unisson 2017-2018.

Mochten er vragen zijn, op- of aanmerkingen, naar aanleiding van deze publicatie, mail deze dan naar onze mailto:voetbal_technischezaken@bscunisson.nlof neem contact op met Arjan of Charles. Alle emailadressen en/of telefoonnummers tref je aan in de contactengids op onze site.