Website wordt gereed gemaakt voor seizoen 2015/2016

Ondanks dat menig BSC Unisson lid nog geniet van een welverdiende vakantie en het eerste team pas dinsdag de training begint, zijn de webmasters al weer druk bezig de website gereed te maken voor het komende seizoen 2015/2016. Dit alles om leden, donateurs, relaties, sponsoren en alle overige bezoekers van onze si ook het nieuwe seizoen optimaal te kunnen informeren over alles dat met BSC Unisson te maken heeft.

Zo zullen we de komende dagen alle pagina’s met 2014/2015 gegevens zoals verslagen, standen, poule-indelingen, maar ook de nieuwe jaarplanningen, trainingsschema’s, etc. vervangen door de nieuwe 2015/2016 pagina’s. Daarnaast zullen we de vakaturekrant actualiseren en de contactengids waar nodig updaten.

In een aantal gevallen zijn we echter afhankelijk van de KNVB, met name wat betreft de poule-indelingen en programma’s. waardoor nog niet alles op de teampagina’s correct zal werken, tot de definitieve indelingen uiterlijk op 23 augustus door de KNVB worden gepubliceerd.

De nieuwe teamfoto’s tenslotte zullen worden genomen tijdens de eerste thuiswedstrijden van het nieuwe competitieseizoen.

Vragen, opmerkingen, tips of ideeën stuur je naar webmaster@bscunisson.nl.