Website klaar voor seizoen 2015/2016 (update 2)

Laatste update 6 augustus 2015, 17.40 uur.

Het heeft een paar dagen werk gekost, maar inmiddels voordat de eerste wedstrijd gespeeld is, hebben we de website alweer gereed kunnen maken voor het nieuwe seizoen.

Alle teamsites zijn aangepast (nieuwe competities, trainers, leiders, kleedkamer- en veldindelingen, trainingstijden). Ook de contactengids is inmiddels geupdate voor zover alle wijzigingen en nieuwe aanstellingen bekend zijn. Daarnaast zijn de pagina’s Programma/standen en Training & Velden  ook volledig 2015/2016 gereed gemaakt. Tenslotte is de vacaturekrant ook volledig geupdate.

Uiteraard hebben we nog een paar kleine wijzigingen. Zo is de pagina Wedstrijdverslagen historie (voetbal/teams/wedstrijdverslagen historie) nieuw. Hier staan per team alle ooit aangeleverde (wedstrijd)verslagen van 2014/2015 en daarvoor.

De vacaturekrant is inmiddels ook geupdate. We zoeken nog 2 pupillentrainers en enkele jeugdleiders en een trainer/coach voor ons nieuwe 3e team. Belangstellenden kunnen gebruik maken van het contactformulier. Geef uw telefoonnummer op en we zullen U zo soedig mogelijk maar uiterlijk binnen 5 dagen terugbellen.

Tenslotte staan aan de linkerkant van onze site nog 2 nieuwe iconen. Klik op het icoon Vrijwilligersavond 2015 en U kunt zich aanmelden voor de vrijwilligersavond op 20 augustus en het icoon eigenaren gezocht dat U de mogelijkheid geeft om tot 1 september zoekgeraakte spullen op te komen halen.

Als gemeld zal de volledige jaarplaning rond 23 augustus ter beschikking koen en zullen de nieuwe teamfoto’s in September worden gemaakt.