Za 13 februari 3e editie dartstoernooi BSC Unisson

Na het sluiten van de inschrijvingstermijn kon Arjan Wissink namens de activiteitencommissie een record aantal aanmeldingen noteren voor het derde BSC Unisson clubkampioenschap darten. Maar liefst 44 deelnemers zullen a.s. zaterdag 13 februari op De Zweede vanaf 19.30 uur de strijd met elkaar aangaan.

Door de afwezigheid van Mike Weterholt is de titel in de prestatieklasse vacant. Bij de recreanten zal Nick Rademaker zijn titel proberen te verdedigen.

Bij binnenkomst wordt iedere speler in een poule geplaatst door middel van een eerlijke loting. Vanaf 18.30 uur kan er ingegooid worden en om 19:30 uur beginnen de eerste wedstrijden. Dit jaar hebben zich 16 spelers opgegeven voor de prestatieklasse en 28 voor de recreatieklasse. Er wordt in poules van 4 gegooid en de beste zullen zich plaatsen voor een plek in de kwartfinale. Vervolgens zal er door een knock-out systeem een winnaar bij zowel de prestatie als recreatie naar voren komen.

In de recreatieklasse hebben de deelnemers weinig of geen dartservaring en hoeft er ook niet met “een dubbel of bull” te worden uitgegooid. In de prestatieklasse moet dit uiteraard wel.

Een ieder die zaterdagavond niets te doen heeft is van harte welkom om te kijken en vanaf 19.45 uur zal Roda JC – FC Twente op het scherm te zien zijn.

Onderstaand de dartsarena op De Zweede:

dart