Za. 19 nov. 5e editie BSC Unisson Playbackshow

De inschrijving voor de playbackshow, die a.s. zaterdag 19 november voor de vijfde keer wordt gehouden, is inmiddels gesloten. Met vermakelijke acts van jong en oud en een hapje en een drankje hebben we al vier fantastische avonden sinds 2012 gehad, reden waarom er dit jaar weer een playbackshow op het programma staat. Het eerste lustrum dus!

Bedenk een leuke act, trommel je teamgenoten en/of vrienden op en geef je op! Als je geen goede artiest bent of plankenkoorts hebt, ben je altijd welkom om te komen kijken naar je clubgenoten onder het genot van een hapje en een drankje! In het verleden zijn Willie Oosterhuis, Sinterklaas en Gerard Joling allen al een keer aanwezig geweest om te “presenteren”. Wie o wie zal er dit jaar aanwezig zijn om iedereen in bedwang te houden?

De jongere jeugdteams zullen als eerste de bühne betreden en vervolgens zullen de oudere jeugd en senioren hun kunsten mogen vertonen.

Nieuwsgierig, bekijk dan onderstaande video van de play-backshow 2013.

Binnenkort meer over wie de gastheren en gastvrouwen achter de bar zijn op deze avond en maken we de namen van de juryleden bekend.

Noteer datum, tijd en plaats en geef je voor woensdag 16 november op:

  • Zaterdag 19 november
  •  De Zweede
  •  20.00 aanvang optredens (koffie vanaf 19.30)

Opgeven:  arjanwissink4@hotmail.com, tel. 06-53987751

Bij de opgave willen wij graag het volgende weten.

  • Aantal deelnemers en de namen van de artiesten
  • Naam van het nummer en bijbehorende artiest
  • Schatting van de duur van de act

Deelnemers dienen zelf voor muziek (USB-stick of CD te zorgen). Voor verdere vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met Arjan Wissink.

Klik hier voor de overige activiteiten die de activiteitencommissie dit seizoen organiseert, of kijk op deze site bij voetbal/activiteiten.

Namens de activiteitencommissie,
Remy van der Beek, Egbert Roossink, Arjan Wissink