Zondag 22 mei om 13.30 uur officiële opening pannaveld

Voor aanvang van de eerste nacompetitiewedstrijd in de strijd om een plaats in de 4e klasse tegen FC Ulu Spor zal het gloednieuwe pannaveld zondag 22 mei om 13.30 uur officiëel worden geopend. We nodigen iedereen die BSC Unisson een warm hart toedraagt uit, zondag bij de opening aanwezig te zijn, om daarna massaal het eerste team te ondersteunen.

Met bijdragen uit o.a. het dorpsbudget, de Rabobank Clubkas Campagne, eigen acties zoals De Grote Clubactie en last but not least een forse persoonlijke donatie te besteden aan de jeugd, is het pannaveld nu al gerealiseerd.

Een speel- en voetbalplek voor alle jeugd van BSC Unisson en daarbuiten. Inmiddels heeft de allereerste kaboutertraining afgelopen woensdag (zie nieuwsbericht elders op deze site) al plaatsgevonden op het pannaveld.

Komende zondag, voorafgaand aan de promotiewedstrijd van het eerste elftal, zal het Pannaveld officieel in gebruik worden genomen door de allerkleinsten van onze vereniging. Onder het toeziend oog van onze fotograaf Robert Zoetman hebben ze al kunnen oefenen.

panna2016tr2   panna2016tr5