3 dagen topdrukte tijdens Clubvoetbaldagen op De Zweede

De aanmeldingen voor de clubvoetbaldagen bij BSC Unisson van dinsdag 29 t/m donderdag 31 augustus kwamen wat traag op gang, maar inmiddels wordt het met bijna 50 deelnemers in de leeftijd van 6 t/m 13 jaar en de vele trainers en begeleiders een drukte van jewelste op De Zweede deze week.

Het minutieus voorbereidde en uitgewerkte 3-daagse programma  zal voor sport, plezier en ontspanning gaan zorgen tijdens de laatste week voordat de scholen weer beginnen. De trainingen zullen evenals de voorgaande 2 edities verzorgd worden door gediplomeerde trainers van BSC Unisson, die de jeugdige deelnemers gedurende 3 dagen ongetwijfeld het nodige zullen gaan bijbrengen.

Het fraaie voetbaltenue mogen de deelnemers uiteraard na afloop mee naar huis nemen.

coopDe deelnemers krijgen naast een compleet voetbaltenue ook een dagelijks goed verzorgde (zelbedienings) lunch aangeboden, gesponsord door Supermarkt Coop ter Wengel uit Boekelo.

Meer info over de clubvoetbaldagen bij BSC Unisson kun je hier vinden.

Uiteraard staat kijken gedurende deze 3 dagen geheel vrij en staat de koffie te wachten op onze fraaie accommodatie De Zweede, aan de Boekelosestraat 275 in Boekelo.

zweede opening