50.000e bezoeker website www.bscunisson.nl in 2017

Gedurende de zomervakantie schoot het even niet op met de bezoeken aan onze website. Het mooie weer, de vakantie en het ontbreken van spectaculair BSC Unisson nieuws zal hier debet aan zijn geweest. Maar zondagmiddag 20 augustus 2017 om 16.30 uur was het zover, de 50.000 ste unieke bezoeker dit jaar van onze website www.bscunisson.nl, en daar zijn we best een beetje trots op.

We hopen ook de rest van dit jaar boeiend te blijven voor potentiële bezoekers met echt BSC Unisson nieuws en tijdige en volledige informatievoorziening. Blijf ons daarom jullie nieuwsberichten/content toesturen naar webmaster@bscunisson.nl. Het emailadres ook voor tips, aan- of opmerkingen.

Want zonder nieuws is zelfs BSC Unisson saai, ondanks haar unieke sfeer, haar bijzonder fraaie accommodatie De Zweede met kunstgrasveld, 4-baans hardloopbaanunieke, de bijna voltooide survivalrun-baan en haar fraaie omringende dorpen.


Om onze leden en relaties van BSC Unisson ook in de toekomst via onze website te kunnen blijven informeren zijn we met spoed op zoek naar collega’s.

GEZOCHT: Webmaster en Journalisten (m/v)

Wegens het vertrek van de huidige webmaster/journalist voetbal en algemeen zijn met MET SPOED op zoek naar 1 of meerdere vrijwilligers die onze fraaie website willen voorzien van het nodige nieuws, deels aangeleverd en deels zelf geschreven. Mail naar algemeen_bestuur@bscunisson.nl of naar webmaster@bscunisson.nl indien U interesse heeft.