4 januari eerste Boerenkool-mix-voetbaltoernooi op De Zweede

Zondag 4 januari 2015, aanvang 10.00 uur, zal op De Zweede het eerste BSC Unisson Boerenkool-mix-voetbaltoernooi voor eigen leden worden gehouden met aansluitend vanaf 16.00 uur de Nieuwjaarsreceptie. Opgave was mogelijk t/m zondag 14 december. Dit toernooi is bedoeld open voor alle seniorenteams van BSC Unisson (m/v), de Old stars en de A1. Ook individuele seniorenleden konden zich opgeven.

Jarenlang werd er bij BSC Unisson een Nieuwjaarswedstrijd gespeeld tussen het eerste elftal en oud-eerste elftal, met aansluitend de nieuwjaarsreceptie. Het animo voor deze wedstrijd nam de laatste jaren sterk af. Reden waarom de activiteitencommissie samen met het Bestuur heeft gekeken naar alternatieven en die menen ze gevonden te hebben in het Boerenkooltoernooi op 4 januari a.s..

Wij vinden het belangrijk dat bij gelegenheden als een nieuwjaarsreceptie veel leden aanwezig zijn en vinden het mooi als we dit kunnen combineren met een sportieve activiteit. Onze intentie is om de spelers van het eerste, tweede, derde, vierde, vijfde, zesde, damesteam, de All Stars en A-elftal te mixen en dan een toernooi te spelen op een half veld.

De deelnemers worden op 4 januari om 10.00 uur op De Zweede verwacht voor koffie en krentenwegge. De teamindeling zal dan volgen en dan hopen wij om 10.45 uur af te kunnen trappen voor het eerste BSC Unisson Boerenkooltoernooi.

Na de laatste wedstrijd zal er hutspot, boerenkool en zuurkool met verschillende vleessoorten voor de deelnemers klaar staan. De kosten van de stamppotten zijn deels voor eigen rekening. De kosten zijn  €7,50 per persoon en dien je voor aanvang te betalen. Na het buffet zal vanaf 16.00 uur de officiële nieuwjaarsreceptie worden gehouden.

Met sportieve groet en tot 4 januari: Irma Kolkman, Fokko van de Molen en Arjan Wissink.

boerenkool040115