4 x 4 middag in Grobbe Veste weer groot succes

Staat al sinds een aantal jaren met stip genoteerd in onze herfstvakantie top-5 voor de jongste jeugd, het woensdagmiddag 4 x 4 toernooi voor leden en niet leden tot 10 jaar. En ook dit jaren waren er weer veel jongens, meisjes en ouders op de Grobbe aanwezig.

Er werd gevoetbald op 3 veldjes van 20 x 40 meter, uitgezet door good-old Herman Vossebeld en door Lasse Zoetman (inderdaad de zoon van en elders voetballend……), en in de heuse opblaasbare “Grobbe Veste”.

De wedstrijdjes van 12 1/2 min., die in steeds een andere samenstelling werden gespeeld, stonden onder leiding van Tom Kolthof, Lauren Kooy, Brian Teeuw en Robert Schuurink, in het kader van hun maatschappelijke stage. Het zogenaamde natje en doogje tenslotte, werd verzorgd door Jan van Beek en Andre Borgeling.

Na tal van spannende wedstrijden gingen de 8 spelers met de meeste punten uiteindelijk naar de finale. De 4 winnaars, Arthur Afsar, Lex de Koning, Job Homeijer en Sem Weterholt ontvingen een tegoedbon voor een voetbal van Derby Star. De 4 “verliezers van de finale”, Tjeerd Overbeek, Dion Morsink, Bart Scholten, Siep Roessink, ontvingen een entreebewijs voor het FC Twente museum.

IMAG0042IMAG0040

IMAG0037IMAG0045

IMAG0033IMAG0031

IMAG0050

(foto’s Robert Zoetman)

Wij bedanken Robert Zoetman en alle bovengenoemde vrijwilligers voor deze laatste (?) geslaagde middag op De Grobbe en zien iedereen terug op De Zweede in oktober 2014.