Gerrit Waanders lid van verdienste op druk bezochte ALV

Op de druk bezochte Algemene Ledenvergadering, gisteravond op De Grobbe, werd Gerrit Waanders benoemd tot Lid van verdienste wegens zijn vele werkzaamheden voor en achter de schermen bij BSC Unisson. Uiteraard werd er door Voorzitter Rob Stokkers veel aandacht bestand aan de stand van zaken m.b.t. de nieuwbouw en kon hij aan maar liefst 11 jubilarissen de bijpassende onderscheiding overhandigen.

IMG_4839   IMG_4845

De Ledenvergadering ging verder akkoord met een contributieverhoging, die neerkomt op ongeveer 1 euro per maand. Het bestuur speelt hiermee in op de verdere afkalving van bestaande subsidieregelingen en de verwachte stijging van de kosten van onderhoud van sportcomplexen de komende jaren.

Peter Teussink werd gekozen als nieuw algemeen lid van het bestuur, terwijl Gerrit Meutstege voor 3 jaar werd herkozen. Bas Hassink, die het bestuur na zijn aftreden nog een jaar uit de brand had geholpen, zag zich vanwege drukke werkzaamheden genoodzaakt nu definitief te stoppen als secretaris.

De galerij der jubilarissen:

25 jaar:

IMG_4848   IMG_4851

                         Hans Sanberg                                                      Richard Lijftogt

IMG_4853a IMG_4856

                           Martijn Abbink                                        Maarten Wolffer op Veldmeijer

IMG_4859a

                           Jan Dalenoord

40 jaar:

IMG_4862

                          Bennie Verbeek

50 jaar:

IMG_4868   IMG_4865

                           Johan Trebbe                                                          Bert Warrink

Gerrit ten Oever (25), Gerard Vossebeld (40) en Johan Mulder (40) konden om uiteenlopende redenen helaas niet aanwezig zijn.

Lid van verdienste:

IMG_4874b

                       Gerrit Waanders

Voor het volledige fotoalbum van de ALV2013, klik hier of kijk elders op deze site onder voetbal/foto’s/BSC Unisson ALV 2013.