Laatste dag om je op te geven voor de Speursmokkeltocht

Heb jij je nog niet opgegeven voor de speursmokkeltocht voor de junioren en senioren van BSC Unisson (lopers en voetbal), kijk dan gauw verder, want dit kan alleen nog vandaag, dinsdag 3 maart. Zoals je verderop kunt lezen kunnen ook vrienden en vriendinnen deelnemen.

De route die wordt uitgezet begint en eindigt op De Zweede. Je kunt je opgeven in teams van 4 t/m 8 personen. Om jullie de mogelijkheid te geven om mee te doen met vrienden of vriendinnen die niet lid zijn van BSC Unisson hebben wij de volgende regel opgesteld: van ieder team moeten er minimaal 4 lid zijn van BSC Unisson!

speursmokkel2015

Opgeven kan door voor 3 maart te mailen naar arjanwissink4@hotmail.com
Bij het opgeven graag de namen vermelden en vermelden wie er lid van BSC Unisson is. Leden van BSC Unisson betalen 3 euro en niet-leden betalen 5 euro.

Na de tocht krijgt een ieder een kroket of frikandel met patat en één consumptie. Verdere consumpties zijn voor eigen rekening. De deelnemende teams worden verwacht om 19:30 op de Zweede en de schatting is dat een ieder rond de klok van 23:00 uur weer huiswaarts kan.

Kort samengevat:
Aanvang: 19:30
Eindtijd: 23:00
Kosten: 3 euro voor leden en 5 euro voor niet-leden
Waar: De Zweede