Ervaren Rene Belt nieuwe hoofdtrainer BSC Unisson 2015/’16

BSC Unisson heeft in de huidige trainer van Delden, de Enschedeër Rene Belt, alsnog een ervaren hoofdtrainer gevonden voor het seizoen 2015/’16 als opvolger van Stefan Sogtoen. Rene, die in 1996 zijn Uefa trainer II diploma behaalde,  heeft gedurende de 20 jaar dat hij nu trainer is slechts 6 clubs getraind en gecoached, te weten SC Overdinkel, Hector, DSVD, De Lutte en als gezegd Delden (2 x).

Rene Belt was na 4 jaar trainer van Delden toe aan een nieuwe uitdaging en die denkt hij in BSC Unisson gevonden te hebben. Rene zal samen met 2e selectie-trainer Han Dijks onder meer de uitdaging van het inpassen van jeugd aan moeten gaan (er komen veel spelers uit het succesvolle A1 team over naar de senioren), iets waar beide selectietrainers veel ervaring mee hebben.

De huidige trainer van BSC Unisson, Stefan Sogtoen, is bezig aan zijn derde seizoen in Boekelo en wist de afgelopen twee seizoenen de nacompetitie te halen. Beide keren lukte het helaas niet om promotie naar de 4de klasse te bewerkstelligen. Dit seizoen kent een veel grilliger verloop voor het eerste team. De kansen op nacompetitie worden in deze jaargang, mede door de grillige prestaties van de eerste selectie, helaas met de week kleiner. Ongetwijfeld zullen Stefan en zijn mannen er uiteraard nog alles aan te doen om dit seizoen alsnog succesvol af te kunnen sluiten.