Aanpassingen maken website BSC Unisson overzichtelijker

De afgelopen voorjaarsvakantie hebben de webmasters benut om een aantal wijzigingen door te voeren die de website overzichtelijker en minder “druk” maken. Dit betekent ook dat U een aantal zaken op een andere plaats aantreft dan voorheen. Onderstaand hebben we alle wijzigingen voor U op een rijtje gezet.

Zijmenu links

De plaatjes zijn verdwenen en het aantal menu-items is beperkt tot een 5-tal:

 • Route/locatie
 • Geopend
 • Contact
 • Agenda
 • Webshop

De 4 top-buttons

De plaatjes zijn gewijzigd en hebben (behalve de afgelastingen button) allemaal dezelfde lay-out gekregen. Nieuw is de button voor onze “Contactengids” (voorheen telefoongids). De nieuwe naam geeft de inhoud beter weer. Daarnaast is de button Vacatures ook nieuw. De buttons zijn bedoeld om veel gevraagde informatie snel en zonder veel zoekwerk op te kunnen halen. De 4 buttons hebben betrekking op de onderdelen: afgelastingen, contacten, lidmaatschap en vacatures.

Bovenmenu

Naast een andere logische volgorde van de diverse onderdelen was het uitgangspunt om een hoofdmenu (info, voetbal, Boekelopers, De Zweede, O16-toernooi) uit niet meer dan 10 submenus te laten bestaan. We hebben dan ook een aantal gelijksoortige zaken samengevoegd, hetgeen betekent dat sommige onderdelen een extra submenu hebben gekregen:

 • Info: Nieuw zijn de onderdelen Sponsorzaken, waaronder de businessclub en sponsoring vallen en Media met AB Banenmarkt, Clubblad en Facebook/Twitter
 • Voetbal: Nieuw zijn de onderdelen:
  •  Programma, waar voortaan de onderdelen programma & standen, de jaarplanning en competitie gerelateerde zaken (KNVB) te vinden zijn
  •  Organisatorische zaken, met de onderdelen wedstrijdzaken, technische zaken, fairplay en het beleid m.b.t. kunstgras
  • Activiteiten, met de onderdelen activiteitenprogramma en pupil van de week

Zijmenu rechts

Hier is met name de ruimte die ingenomen werd door BSC Unisson 1 beperkt door meer gebruik te maken van (achterliggende) tabellen. Nieuw is een overzicht met de uitslagen van de voorgaande speelronde en het volledige programma voor de komende speelronde in de 4e klasse B.

Wat kunt U de komende tijd nog meer van ons verwachten

Omdat we de laatste tijd nogal wat last hebben van wijzigingen in of zelfs het geheel vervallen  van externe programma’s (widgets), moeten we voor een aantal onderdelen en items op onze site op zoek naar nieuwe oplossingen. Zo is de oude routeplanner van de ANWB niet meer te gebruiken en de nieuwe niet geschikt voor website, waardoor we binnenkort google maps gaan integreren. Het foto-album programma Picasa is sinds mei 2016 niet meer te gebruiken. Ook hiervoor zijn we op zoek naar een (mogelijk) Google-achtige oplossing. Daarnaast willen we onze site meer smartphone-proof maken.

Niet goed, zeg ’t ons

Wij willen U graag over zoveel mogelijk zaken op de hoogte houden en informeren. Dat doen we kort via facebook en twitter en uitgebreider via onze website, de plaats waar wij veelvuldig onze sponsoren aanprijzen. Bent U tevreden over onze site, of juist niet, mail ons dan op webmaster@bscunisson.nl. Wij zorgen dan met uw hulp voor een nog betere communicatie.