Jaarlijkse speursmokkeltocht BSC Unisson vrijdag 3 maart

Omdat de organisatie nog graag een paar extra deelnemers aan de lijst wilde toevoegen, was de inschrijvingstermijn voor de Speursmokkeltocht bij BSC Unisson verlengd t/m donderdag 2 maart, 17.59 uur. De tocht zelf, die ook dit jaar weer wordt georganiseerd door de activiteitencommissie, wordt een dag later gehouden op vrijdag 3 maart a.s.. Durf jij het aan? Deelname staat open voor de lopers en de voetballers vanaf de O15-jeugd t/m de senioren. Ook vrienden, vriendinnen, kennissen en familie zijn van harte welkom. We hopen dit jaar op nog meer deelnemers dan de ruim 60 in 2016.

Update 3 maart: Inmiddels hebben zich 7 teams opgegeven met in totaal ruim 40 deelnemers en dat is toch nog een behoorlijk aantal.

Opgeven kan door uiterlijk donderdag 2 maart, 17.59 uur te mailen naar: arjanwissink4@hotmail.com of te bellen met 06-53987751. Het liefst zien wij dat teams (minimaal 4 en maximaal 10 personen) zich in één keer opgeven. In dat geval graag de namen van alle deelnemers doorgeven.

 

Leden betalen 5 euro en niet-leden betalen 10 euro. Na de tocht krijgt iedereen een ouderwets gezellige bak patat met een kroket of frikadel en een consumptie. Verdere consumpties zijn voor eigen rekening. De deelnemende teams worden om 19:30 uur op De Zweede verwacht en naar verwachting sluit de avond rond de klok van 23:00 uur.

Tip: Denk aan warme kleding en bij nat weer aan laarzen en/of regenkleding!

In het kort:
Wanneer: vrijdag 3 maart
Aanvang: 19:30
Eindtijd: +/- 23:00
Kosten: 5 euro voor leden en 10 euro voor niet-leden
Waar: Sportpark De Zweede

Namens de activiteitencommissie,
Arjan Wissink