Alle 22 competitieprogramma’s BSC Unisson teams bekend

De indelingen en de nummering van de na(jaars)competities zijn bekend en dus konden de schema’s worden gemaakt. Onze Monique Kip van Wedstrijdzaken BSC Unisson is razendsnel aan de slag gegaan en heeft nu alweer de volledige jaarplanning t/m mei in elkaar weten te zetten, bestemd voor de BSC Unisson teams en de scheidsrechters, met dien verstande dat de meeste scheidsrechters nog moeten worden ingepland.

De jaarplanning kunt u hier aanklikken, of kijk onder voetbal/jaarplanning elders op deze site, maar de indeling en de nummering is vanaf dit moment ook zichtbaar op www.voetbal.nl.

Alle teaminfo (uitslagen, indeling, programma, foto) is ook weer te vinden op de teampagina’s op onze site. Via voetbal/teams/senioren overzicht of voetbal/teams/juniorenoverzicht klik je vervolgens op een teamnaam.

Op de teamsite staat ook nog een overzicht voor de wedstrijden van de komende 3 weken van het betreffende team. Klik op de i die achter een thuis- of uitwedstrijd staat en U komt rechtstreeks op de teampagina van het betreffende team in www.voetbal.nl met standen, alle uitslagen, etc. Staan er nog geen wedstrijden gepland, klik dan in hetzelfde scherm onderaan op voetbal.nl. Voorwaarde is dat U ingelogd moet zijn in voetbal.nl. Hier kunt U de definitieve indeling bekijken.

Voor vragen, maak gebruik van het contactformulier in het linkermenu van onze site, of mail rechtstreeks met voetbal_wedstrijdzaken@bscunisson.nl, of neem contact op met Monique Kip.

Tekst: Fred Almoes, foto: www.knvb.nl