Voetbal 3 daagse BSC Unisson

Dinsdag 23 augustus tot donderdag 25 augustus was de Zweede weer het domein van de Clubvoetbaldagen. 3 dagen lang trainden 55 jonge talentjes onder leiding van trainers van BSC Unisson zich letterlijk in het zweet en konden zo proeven aan het bestaan van een echte profvoetballer.

IMG_5881   IMG_5882

’s Ochtends verzamelden de teams Argentinië, Nederland, Brazilie A en B en Frankrijk zich in de middencirkel. Om 10.00 uur stond de eerste oefening al klaar en van daar uit werden verschillende vaardigheden getest. Van afronden tot schieten in een klickobak, dribbelen langs poortjes en pionnen, verschillende partijvormen en Belgisch voetbal. Er konden verschillende prijzen verdiend worden. Zo waren er Fun-game certificaten te verdienen, medailles voor de winnaars van de 7- kamp, en natuurlijk het 4 tegen 4 toernooi dat respectievelijk door San Lorenzo en Ajax werd gewonnen. Tussen de middag werd de lunch ( prima verzorgd door COOP Boekelo) genuttigd en was er op de woensdag een voetbal kwis en op de donderdag een Bingo waar ook leuke prijzen te verdienen waren.

IMG_5885   IMG_5891

Omdat de hitte nogal al huis hield in Boekelo werden op de tweede en derde dag waterspelletjes klaar gezet. Zo konden de spelers zich even verfrissen op een waterglijbaan en bij een aantal sproeiers.

IMG_6149   IMG_6150

IMG_5926   IMG_5930

Al met al een zeer geslaagde 3 daagse waarbij gezegd moet worden dat onder leiding van trainers Jacques Klein Wentink, Luc Nibbelink, Alessandro Doornbos, Fleur Lassche en Lasse Zoetman de teams zeer enthousiast werden gemaakt. Ook het facilitaire team mag niet vergeten worden. Zij zorgden voor de verfrissing, gehaktbal, zoute drop, lunch en schoonmaak; Rob Goldman, Charles Bekkers en Arnold Timmerman.

IMG_6001   IMG_6002

Speciale dank gaat uit naar COOP Boekelo voor de lunches, Andre Borgeling als coördinator en de familie Pastoor voor het ter beschikking stellen van zeil en zeep.

IMG_6222   IMG_6224

De uitgebreide fotoreportage volgt zo spoedig mogelijk.
Klik dan HIER voor het complete album.

Robert Zoetman
Jeugdcoördinator BSC Unisson