Bilal Ould-Chikh geeft proeftraining D1 team BSC Unisson

Woensdag 23 april geeft Bilal Ould-Chikh, het 16-jarige talent van FC Twente, een proeftraining aan het D1 team van BSC Unisson van 19.00 – 20.00 uur op De Grobbe. Insiders en kenners noemen Bilal, inmiddels basisspeler bij Jong FC Twente in de Jupiler League, het grootste talent van FC Twente sinds jaren, maar uiteraard geeft dit nog geen enkele garantie voor de toekomst.

We hebben al een aantal wedstrijden op televisie kunnen genieten van de geweldige traptechniek van Bilal, maar zijn minstens zo benieuwd naar de trainerskwaliteiten van hem. Onder het toeziend oog van familie, jongere broer Walid (die in de C1 van FC Twente speelt) en een aantal ongetwijfeld kritische Boekeloërs, zal Bilal onze D1 een uur lang aan het werk zetten.

Wij zijn er van overtuigd dat hij ook dit in de vingers heeft en verheugen ons op hetgeen hij onze jeugd zal voorschotelen.

Uiteraard is iedereen verder van harte welkom om deze “open” training als toeschouwer aan de zijlijnen van het trainingsveld bij te wonen.