Boekeloper Kerensa Broersen loopt tegen ALS

Ik ga op 17 april dit jaar de halve marathon van Enschede lopen en ik wil graag dat jij me sponsort om ALS de wereld uit te helpen.

Ik ben Kerensa Broersen, hardloper bij de Boekelopers sinds september 2015 en wetenschappelijk onderzoeker/docent aan de Universiteit Twente. Goede vriend en oud-collega Nico is vier jaar geleden gediagnosticeerd met ALS (amyotrofe laterale sclerose). Toen Nico nog werkte bestudeerden we samen hoe o.a. de ziekte van Alzheimer ontstaat. Wij weten dus als geen ander hoe belangrijk onderzoek bijdraagt aan het zoeken naar een oplossing voor ziekten waar tot op heden nog geen medicijn voor is.

Ik ga op 17 april dit jaar de halve marathon van Enschede lopen en ik wil graag dat jij me sponsort om ALS de wereld uit te helpen.

Doneer een leuk bedrag, hoe klein ook, zodat meer onderzoek mogelijk is. Uw financiële steun is hard nodig!! Het streefbedrag is 2000 euro, hoewel ik hier graag dik overheen ga. 

Het geld komt direct ten goede aan Stichting ALS Nederland en ik betaal zelf de inschrijfkosten van de wedstrijd.

Doneer direct via  https://www.alsacties.nl/actie/kerensa-broersen/donateurs.

Over Stichting ALS Nederland

ALS is een dodelijke zenuw- spierziekte die iedereen kan treffen. Een voor een vallen je spieren uit. Jaarlijks overlijden er 500 mensen aan de gevolgen van deze ziekte. Met een gemiddelde levensverwachting van 3 tot 5 jaar is er geen hoop op een toekomst. Met uw steun financieren wij wetenschappelijk onderzoek, om zo ALS de wereld uit te krijgen!

https://www.alsacties.nl/wat-is-als