Met 125 BSC Unissonners naar Twente – Groningen

125 BSC Unisson leden gaan a.s. zaterdag 27 februari samen op de fiets naar de wedstrijd FC Twente – FC Groningen. Vertrek vanaf De Buren in Boekelo om 17.30 uur, de wedstrijd zelf begint om 18.30 uur. Entree kaarten dien je a.s. donderdag 25 februari tussen 19.00 – 19.30 uur op te halen en contant te betalen op de Zweede.

Vergeet het ophalen op 25 februari niet, want BSC Unisson kan de kaart niet teruggeven en dient zelf het volledige bedrag af te dragen. We zien ons in dat geval genoodzaakt je het verschuldigde bedrag in rekening te brengen. We vragen je op tijd te komen en met gepast geld (12,50 euro per kaartje) te betalen.

De clubcard krijg je donderdag nog niet uitgereikt. Daarover ontvang je in de loop van volgende week een mail van FC Twente.

Samen op de fiets: We zouden het leuk vinden om, evenals in 2014, gezamenlijk (op de fiets) naar De Grolsch Veste te gaan. Verzamelen om 17.15 uur op de parkeerplaats achter de Buren. Vertrek op de fiets om 17.30 uur. Zorg ervoor dat je fietsverlichting het doet en dat je eventueel een veiligheidshesje draagt (met dank aan autobedrijf Hulscher).