Brabant United O16 debuteert op 23ste editie BSC Unisson O16 toernooi

Voorzitter Edwin Duivelaar van de B-toernooi commissie heeft met het vastleggen van Brabant United voor het eerst sinds 2002 weer een Brabantse ploeg naar Boekelo weten te halen voor de 23ste editie van het BSC Unisson O16 toernooi op 14 t/m 16 mei 2016. Slechts eenmaal eerder deed een Brabantse ploeg Boekelo aan. In 2002 wist het Bredase NAC eveneens als debutant een fraaie 2e plaats te halen achter het Tjechische Slavia Praag.

Brabant United is een samenwerkingsverband tussen de jeugd van FC Den Bosch en RKC Waalwijk en heeft van de KNVB de status Regionale Jeugdopleiding gekregen. Brabant United heeft 11 teams in competitie en een gezamenlijk beloftenteam. De O16 komt uit in de Landelijke BVO O16 competitie.

Meer weten over Brabant United, kijk op de site van het B-toernooi elders op deze site (onder teams 2016), of klik hier.

Met Brabant United liggen inmiddels 7 van de 10 deelnemers vast. De overige deelnemers zijn BSC Unisson, AS Trencin (Slowakije), Cercle Brugge (België), FK Rad Belgrado (Servië), Randers Freja (Denemarken) en Team Aargau (Zwitserland).

brabant united