BSC Unisson 1 toch in 4e klasse B

Toen Technische zaken van BSC Unisson in Mei aangaf graag in de 4e klasse A te spelen ging men uit van veel derby’s. Toen de indeling vorige week bekend werd bleken de derby’s allemaal in 4B plaats te vinden. Er werd een ultieme poging gedaan voor overplaatsing naar 4B en deze werd gehonoreerd door de KNVB. Trainer Rene Belt gaf aan hier zeer content mee te zijn.

Het komend seizoen komen we dan ook bekenden tegen als Buurse, Bentelo, Udi (alle 3 gepromoveerd) en staat ook de derby tegen TVO weer op het programma. Met EMOS en Aramea treffen we nog 2 oude Enschedese bekenden. Nieuwe teams voor BSC Unisson zijn Diepenheim (promovendus), Enter en WVV ’34 (degradant).

Ook in deze klasse zijn voorspellingen een loterij maar als we toch een voorspelling moeten doen, dan zien we WVV ’34, FC Aramea, EMOS en Markelo hoog eindigen, met nRood Zwart en GFC als outsiders. Uiteraard hopen we dat onze jongens komend seizoen een woordje kunnen meespreken.

Eind juli worden de speelschema’s bekendgemaakt. Houdt hiervoor de nieuwssite van de KNVB in de gaten: http://www.knvb.nl/knvb_node/categorie/districtsnieuws/district-oost.

De volledige indeling, klasse 4B, seizoen 2017/2018:
01 Bentelo
02 BSC Unisson
03 Buurse
04 Diepenheim
05 EMOS
06 Enter
07 FC Aramea
08 GFC
09 Hector
10 Markelo
11 Rood Zwart
12 TVO
13 Udi
14 WVV ’34


Het nieuws bericht uit TC Tubantia van woensdag 12 juli 2017: