BSC Unisson introduceert digitaal aanmeldingsformulier en mutatieformulier

Vanaf vandaag is het aanmelden als lid voor een van onze sporten, het doorgeven van een wijziging of het opzeggen van een lidmaatschap wel heel gemakkelijk geworden. Gewoon het aanmeldingsformulier of het mutatieformulier digitaal invullen vanaf pc, tablet of smartphone en op de knop “versturen” drukken, waarna het formulier rechtstreeks naar de emailbox van de Ledenadministratie wordt verzonden.

De formulieren zijn logisch ontworpen. Dat betekent bijvoorbeeld dat bij het aanmelden als lid van de afdeling voetbal andere vragen worden gesteld dan bij de Boekelopers. Zo wordt je bijvoorbeeld slechts in een aantal gevallen gevraagd digitaal een handtekening te zetten. De formulieren worden nu ook automatisch doorgestuurd naar de betreffende afdelingen van BSC Unisson. Bij het invullen worden aanwijzingen gegeven, dus “een kind kan de was doen”. Er zijn controlevelden gedefinieerd die ervoor zorgen dat het formulier juist en volledig wordt ingevuld, zodat de werkzaamheden voor de Ledenadministratie tot een minimum beperkt blijven.

Nieuw is ook dat vanaf heden aan nieuwe leden gevraagd wordt welk vrijwilligerswerk ze denken te gaan doen en geven alvast een 13-tal mogelijkheden, maar bieden ook de mogelijkheid zelf iets te bedenken.

Alle lidmaatschapszaken (aanmeldingsformuliermutatieformulier, contributiebepalingen en kennis maken met een van onze sporten) zijn nu ondergebracht in een apart overzichtelijk menu (zie menu linkerzijde). Je vindt het onder Info/lidmaatschap/:

Heb je vragen over dit nieuwsitem of heb je algemene vragen of opmerkingen die niet met het lidmaatschap te maken hebben, blijf dan gewoon gebruik maken van ons contactformulier.