BSC Unisson derde in Rabo Clubkascampagne (update)

Na het tellen van de stemmen, uitgebracht in het kader van de Rabo Clubkascampagne, blijkt BSC Unisson fraai derde te zijn geworden van de maar liefst 133 verenigingen die deelnamen aan deze actie. We bedanken iedereen die op BSC Unisson heeft gestemd, want dankzij jullie stemmen hebben we een fantastisch geldbedrag opgehaald voor de aanleg van het nieuwe Pannaveldje!

Alle aandacht die wij de actie “stem voor ons pannaveldje” gaven, hebben we beloond gezien met ongeveer 400 stemmen die BSC Unisson ruim 1.800 euro opleveren, volgens het principe hoe meer stemmen hoe meer dit oplevert. Er viel maximaal 2.000 euro “te verdienen”.

Voorzitter Rob Stokkers zal op vrijdag 19 juni, vergezeld door Marloes Schoemaker van De Reclamerij (die de promotie voor  een pannaveldje bij BSC Unisson verzorgd en begeleid), op het hoofdkantoor van de Rabo Bank in Enschede de cheque overhandigd krijgen.

Binnenkort meer over de uitreiking van de cheque en de vervolgacties die op korte termijn moeten leiden tot realisatie van het pannaveldje op De Zweede, want we zijn er nog niet. Heb je een idee over een unieke inzamelingsactie voor ons pannaveldje, stuur dit dan naar actiepannaveldje@bscunisson.nl.

banner 3e plaats2

LET OP! Stemmen is niet meer mogelijk!