Sponsor Uwe van der Sar tijdens bergentocht tegen kanker (update)

Dat de zomer de tijd bij uitstek is om je naast het voetbal ook verdienstelijk te maken voor echt belangrijke zaken, bewijst Uwe van der Sar, trainer van BSC Unisson B1 en leraar aan de Europaschool in Hengelo. Uwe gaat 125 km. fietsen tegen kanker, op 28 juni tijdens de bergentocht.

Je kunt de Stichting “Stop hersentumoren” financieel steunen dmv een vrijwillige bijdrage. Klik op deze link en vervolgens op de button “Steun mij Uwe van der Sar” en betaal met ideal. Makkelijker kan het niet.

Het verhaal van Uwe van der Sar achter de Bergentocht.

Uwe van der Sar, trainer van BSC Unisson B1 gaat 125 km fietsen voor het goede doel.

Zondag 28 juni ga ik de bergentocht tegen kanker fietsen. Dit is een actie voor de stichting stophersentumoren.  Op deze manier combineer ik mijn andere hobby naast het voetballen, wielrennen, met een goed doel.  Waarom ga ik fietsen voor dit goede doel? Ik heb in mijn directe omgeving van familie, vrienden, werk al meermalen te maken gehad met deze ziekte. Daarom probeer ik op deze manier mijn steentje bij te dragen aan onderzoek om zo uiteindelijk genezing mogelijk te maken.

Ik probeer dan ook om zoveel mogelijk steun te krijgen voor dit goede doel. Het mooie aan dit initiatief dat al het gedoneerde geld voor 100% gebruikt wordt voor onderzoek naar deze verschrikkelijke ziekte.  Vele vrijwilligers, verenigingen en instanties werken belangeloos mee aan dit evenement. Hierdoor kan ook zoveel mogelijk geld gebruikt worden voor onderzoek.

bergentochtNeem gerust eens een kijkje op de website www.bergentocht.nl hier kunt u nog veel meer informatie vinden. En als u mij wilt steunen kan dit rechtstreeks via deze website. Klik dan op button ‘deelnemers’. Hier kunt u mijn naam opzoeken en op mijn persoonlijke pagina staat een grote oranje button ‘STEUN’ als u hierop klikt kunt u een donatie doen om mij te steunen. Hier kunt u mij dan ook nog een persoonlijke boodschap meesturen. Anoniem doneren is ook altijd mogelijk. Op deze persoonlijke pagina hou ik ook een soort van blog bij met allerlei voorbereidingen voor deze tocht.

Jaarlijks sterven er in Nederland ca. 1500 mensen aan hersenkanker, ofwel meer dan 4 mensen per dag. Het is de kankersoort, waar de meeste kinderen en jong volwassenen aan sterven. Het overlevingspercentage is slechts 0,3%. Hier MOET verandering in komen. En stel je toch eens voor dat we kanker in de hersenen kunnen genezen … de meest ingewikkelde materie die er is in het menselijk lichaam. Dan zou dit waarschijnlijk ook een grote stap voorwaarts zijn in de genezingskansen van ALLE kankersoorten … Samen staan we sterk … samen helpen we kanker de wereld uit!