BSC Unisson E1 eerste kampioen op De Zweede (update: met foto’s en video)

De echte spanning was er al een beetje af, want officiëel was BSC Unisson E1 afgelopen woensdag al kampioen geworden na de nederlaag van nummer 2 Tubanters E3, omdat er meerdere teams wedstrijden vooruit gingen spelen i.v.m.  de meivakantie. Maar we wilden ook op het veld nog wel even laten zien, dat we niet voor niets de terechte kampioen zijnen stuurden de Tubanters E3 met goed combinatievoetbal van het kastje naar de muur, om ze uiteindelijk met 11-1 te verslaan, na een 4-1  ruststand en een hele goede wedstrijd van iedereen.

Zoals al het hele seizoen het geval was, werkte ook nu weer iedereen voor elkaar en hielp elkaar in het veld waar maar kon en dat ging prima. Na de 4-0 voorsprong in de 1e helft, kregen we een penalty tegen die werd benut, en ging het vanaf dat moment heel even iets minder. Maar in de rust de puntjes weer op de i gezet, en gingen we gewoon door waar we het hele seizoen al mee bezig waren geweest, lekker voetballen en scoren.

Al met al een hele mooie laatste thuiswedstrijd met alles er op er er aan, zowel muziek, fakkels en een rondje door het dorp met de platte wagen, een mooi kampioenshirtje was er gemaakt voor het hele team en diverse spandoeken waren opgehangen.

E1 kampioen

En natuurlijk waren er heuse kampioenstoespraken en fraaie meadfilles voor de eerste kampioenen op De Zweede van jeugdcoördinator Robert Zoetman en voorzitter Rob Stokkers.

Ik denk dat ik namens het hele team spreek als ik iedereen bedank voor het leuke en succesvolle seizoen met een hele mooie onvergetelijke afsluiting.

e1 kamp 2 e1 kamp 1

Bedankt alle ouders en trouwe supporters. Volgende week de laatste competitiewedstrijd uit tegen Rigtersbleek E2, we willen wel proberen ongeslagen te blijven, we gaan ervoor met ons allen.

Jan Bijl

Trainer/Coach E1