BSC Unisson F4: korte beentjes, groot veld en veel plezier

Zaterdag 1 november, weer naar Haaksbergen en dan nu tegen Bon Boys F12. Weer dachten we een kans te maken. Helaas kon Tycho nog niet meedoen en waren Job en Rob ook afwezig. Tot een paar minuten voor de rust hielden we goed stand. Met man en macht werd er verdedigd . Vooral Olivier verdedigde als een leeuw. Hij was overal te vinden.  En toen ineens viel dan toch de eerste goal en kreeg de tegenstander vleugels. Binnen korte tijd was het 4-0.

De tweede helft sloeg de vermoeidheid toe. Het veld is ook best groot als je de benen nog wat kort hebt. De tegenstander profiteerde en verdubbelde de score. Maar vervolgens gingen op 2 na alle penalty’s het doel in.  En dat maakte veel goed.

De uitslagen laten het nog niet echt zien maar op de training is toch al veel vooruitgang te bespeuren. En het mooiste is dat ze zo te zien het plezier erin houden en elke keer weer fanatiek komen trainen en spelen!

Oh ja. Deze en de andere wedstrijdverslagen kun je allemaal terug vinden op onze teamsite http://www.bscunisson.nl/f4.