Bijna alle kaarten voor FC Twente vs Heerenveen keurig afgehaald

Het belooft een ware happening te worden voor 216 BSC Unisson leden a.s. zaterdag op vak 325, rang 15-24. De belangstelling voor de kaartenactie voor Twente – Heerenveen was zo groot dat FC Twente helaas ook kaarten voor andere vakken aan moest bieden. Voor Monique Kip was het donderdagavond tussen 18.00 en 20.00 uur D-Day. Het tijdstip waarop alle kaarten moesten worden afgehaald, betaald en sjaals werden afgegeven.

Het kleine 3-vrouws” organisatiecommittee (naast Monique voor het geld, Daniëlle Oude Groen voor de kaarten en Daniëlle’s dochter Tessa voor de sjaals) kon dan ook opgelucht ademhalen toen om klokslag 20.00 uur bleek dat iedereen zich keurig aan de afspraken had gehouden. Op 2 na waren alle 216 kaarten afgehaald en de kas en de zorgvuldig aangelegde administratie klopten. Sjaals waren er iets tekort, 6 om precies te zijn, maar die worden zaterdag alsnog tijdig voor aanvang van de wedstrijd afgeleverd.

IMG_5464   IMG_5467 IMG_5493   IMG_5501

En dan zaterdag a.s. 1 november. Om 18.15 is de aftrap van het grote voetbalfeest met het verzamelen bij De Buren, waarna om 18.30 de stoet per fiets vertrekt richting De Grolsch Veste. Of er daadwerkelijk 1 lange lint van een 1/2 kilometer komt of dat er in groepen met telkens een paar minuten tijdverschil wordt vertrokken, dat wordt zaterdag ter plekke bekeken.

Uitgangspunt is: veiligheid staat voorop. Dus zorg in ieder geval dat je een fietshesje draagt, of minimaal goed zichtbaar bent en dat je fiets over een goed werkende verlichting beschikt.

Gevraagd: Fotografen om zaterdag zoveel mogelijk op sd kaart vast te leggen en de foto’s zo spoedig mogelijk na afloop naar webmaster@bscunisson.nl te sturen. Foto’s of video’s van het verzamelpunt, onderweg, tijdens en na de wedstrijd. De webmasters maken er dan weer een fraaie compilatie van.