BSC Unisson voetbalsters zoeken nog 2 teamgenoten meisjes B team 2014/15

(Update 2): Ze hebben al 13 speelsters bij elkaar, maar komen er nog 2 tekort om komend seizoen met een volwaardig B meisjes team in de competitie mee te kunnen doen, deze 4 meisjes uit het huidige C2 team. Dus….. ben je geboren in 1998, 1999 of 2000, lijkt voetballen je leuk en het spelen in een meisjesteam nog leuker dan zien we je graag spelen bij BSC Unisson MB het komend seizoen.Gezien ervaringen uit het verleden gaan we uit van een team van 15 personen, dus ….. nog minimaal 2 te gaan.

BSC Unisson hecht er waarde aan om uit te spreken dat zij middels dit nieuwsbericht niet actief meisjes oproept om weg te gaan bij andere verenigingen, maar dat de meisjes zelf bekenden benaderen.

De groep speelsters, die inmiddels uit zo’n 13 meisjes bestaat, komt niet alleen uit Boekelo maar ook uit Enschedese wijken als Stadsveld, Twekkelerveld en zelfs Kottenpark. Mocht het benodigde aantal speelsters gehaald worden, dient BSC Unisson uiteraard te zorgen voor goede leiding en een goede trainer. Potentiële kandidaten voor deze vrijwilligersfuncties kunnen zich eveneens alvast melden.

BSC Unisson beschikt voor het 2e seizoen, sinds jaren, weer over een vrouwenteam en heeft daarnaast nog een aantal meisjes verspreidt in de overige, met name pupillenteams aan het voetballen. Het komend seizoen stromen voor het eerst 2 meisjes vanuit het huidige B1 (gemengd) team door naar BSC Unisson VR1.

Wil je je aanmelden of heb je nog vragen, stuur een mail naar onze jeugdcoördinator Robert Zoetman, jeugdcoordinator@bscunisson.nl. Hij neem dan contact met je op voor verdere afspraken.