BSC Unisson mini’s spelen allereerste toernooi ooit bij Delden

De inkt van de contracten was nauwelijks opgedroogd of de toppers van ons gloednieuwe mini team van BSC Unisson speelden deze zaterdag, 10-9, al hun eerste toernooi en überhaupt hun eerste echte wedstrijd. Mischa, Floris, Kick, Damyan en gastspeler Luuk werden voor dit toernooi in het mooie nieuwe groene mini tenue gestoken wat dankzij Charles Bekkers en Marco Winters vliegensvlug was geregeld. Ze zagen er dan ook erg professioneel uit. Daar ga je zeker ook een stuk beter van voetballen.

Ondanks dat de jongens supergoed hebben gespeeld hadden we weinig in te brengen tegen de teams met veelal jongens van 6, bijna 7, terwijl onze jongens 5 of bijna 5 zijn. Het verschil was dan ook te groot. De standen van de wedstrijden heb ik dan ook niet bijgehouden. Wel weet ik dat we ze allemaal verloren hebben. Én dat wij zelf, met wat medewerking van de tegenstander, 3 doelpunten hebben gemaakt en dat  de doelpunten groots werden gevierd. We streden dan ook om een heuse beker! We zijn als 8e en laatste geëindigd maar ze waren wel superblij met die beker.

mini3   mini4

Volgende week wacht ons eerste competitiewedstrijd thuis op De Zweede. Om 9.00 uur trappen we af en we verwachten natuurlijk dat er dan veel enthousiaste supporters aan de lijn staan.

Wil je meer weten over onze mini’s, klik dan hier. Wil je meer weten over het kaboutervoetbal bij BSC Unisson, klik dan hier.

Heleen Klein Poelhuis.