FC Twente O19 wijkt uit naar De Zweede voor wedstrijd tegen Feyenoord O18

Za. 10 september wijkt FC Twente O19 uit naar ons Sportpark De Zweede voor de O19 competitiewedstrijd uit de 1ste Divisie Betaald Voetbal tegen Feyenoord O18. FC Twente moest uitwijken omdat tegelijkertijd op haar Trainingscentrum in Hengelo het team van Jong FC Twente de wedstrijd uit de 2e Divisie tegen Barendrecht speelt.

De wedstrijd op Sportpark De Zweede, aan de Boekelosestraat 275 in Boekelo begint om 14.30 uur en wordt op verzoek van FC Twente gespeeld op veld 2, natuurgras. FC Twente zal meteen in de eerst competitiewedstrijd proberen een goed resultaat neer te zetten met als uiteindelijk doel, na de onverwachte degradatie vorig jaar, directe terugkeer naar de Eredivisie O19.

Om de verwachte extra drukte het hoofd te kunnen bieden verzoekt BSC Unisson de boezoekers zaterdag onderstaande aanwijzingen op te volgen:

Parkeren

Op het parkeerterrein is er plaats voor honderd auto’s op de daarvoor gemarkeerd parkeervakken. Combi-busjes zoveel mogelijk rechts op de parkeerplaats parkeren. Grote bussen dienen geparkeerd te worden aan de lange toegangsweg naar ons Sportpark (aan de “maiskant”),  Indien de parkeerplaats vol is, dan graag de auto parkeren aan dezelfde weg op de stoep (tegenover de maiskant) en niet op straat.

Fietsen alleen in de bewuste fietsenstalling. Indien deze vol is dan het grasveld grenzend aan de stalling gebruiken. GEEN fietsen, scooters, etc. voor de ingangen en doorgangen plaatsen.

Toegang

Voor supporters is de toegang naar de velden te vinden aan de rechterkant naast het gebouw De Zweede. Spelers kunnen gebruik maken van de ingang geheel links in het gebouw. Bij binnenkomst treft men meteen rechts de kleedkamerindeling aan.

Kleedkamers

BSC Unisson teams kunnen geconfronteerd worden met een andere indeling dan gebruikelijk en worden deze dag veelvuldig bij elkaar in 1 kleedkamer geplaatst. Volg de aangegeven indeling.

Om ons als vereniging nog netter te presenteren dan normaal al het geval is wordt iedereen verzocht de kleedkamer schoon achter te laten, bij het verlaten van kantine of terras zelf de gebruikte waren op te ruimen en stoelen aan te schuiven.

Kantine

Er worden deze middag aanzienlijk meer bezoekers verwacht dan normaal op een zaterdagmiddag op De Zweede. Bent U BSC Unisson lid en deze middag aanwezig, kijk of U tijdelijk even kunt bijspringen met het een en ander. Denk hierbij aan kantinedienst, opruimen, schoonmaken, etc. De vrijwilligers die deze middag dienst hebben zullen U dankbaar zijn. Niet voor niets zijn we een vereniging.

Houd ons Sportpark schoon

Door gebruik te maken van de zogenaamde straatasbakken, mocht U roken, die geplaatst zijn in de grond tussen hardloopbaan en kunstgrasveld, houd U ons fraaie Sportpark schoon. Hetzelfde geldt voor de gele afvalbakken die op veel plaatsen langs de velden staan, gebruik deze. Alvast bedankt voor de medewerking.

Overige info

fct