BSC Unisson VR1: afscheid van veel “oudgedienden”

Afgelopen zondag heeft dames 1 haar laatste competitiewedstrijd gespeeld en is het op een vijfde plaats geëindigd. Het team heeft dit jaar laten zien in de top mee te kunnen draaien. De nummers 2 tot en met 5 waren absoluut aan elkaar gewaagd en dat leverde mooie wedstrijden op. Kampioen Sp.Glanerbrug was net als vorig jaar een klasse apart en voor alle andere teams ongrijpbaar. Ook een mooi gegeven is dat onze dames enkel twee keer het onderspit moesten delven tegen sp.Glanerbrug en Suryoye- Mediterraneo. Verder hebben ze van alle andere teams punten af weten te troggelen.

AFSCHEID. Helaas was het zondag voor sommige speelsters niet alleen de laatste wedstrijd van het seizoen, maar ook van hun “voetbalcarrière”. Suzan kreeg vorige week al een publiekswissel en deze week was het de beurt aan Saskia, Brigitta, Karin en Wendy. Karin heeft de eerste helft meegedaan, maar moest in de rust naar huis om te hooien, want ja dat moet ook gebeuren… Gelukkig kreeg ze met het warme weer wel wat te drinken mee van het team. Een pak wijn met een rietje. Saskia en Brigitta werden vlak voor het einde van de wedstrijd naar de kant gehaald door René. Zij ontvingen bescheiden het applaus van het meegereisde publiek en later uiteraard ook een pak wijn. Voor keepster Wendy zat een publiekswissel er helaas niet in. Maar ook zij werd uiteraard met Breezer en wijn bedankt voor haar bewezen diensten!

NIEUW. Gelukkig zijn er het afgelopen seizoen ook speelsters bij gekomen. Een aantal speelsters is van de jeugd doorgestroomd en voornamelijk Kristie, Fleur Morsink en Fleur Lassche zijn al helemaal ingeburgerd. Wij hopen dat Lieke Hoften en Marjolein Kwast volgend seizoen ook helemaal kunnen aansluiten. Pauline, Lotte en Quirine hadden nog geen enkele ervaring maar hebben zich er vol ingestort. Ze zijn op bijna elke training aanwezig en dat werpt zijn vruchten af!

Ook aan onze vlaggers werd gedacht. Jeffrey en Bas kregen een alcoholische versnapering en Rick Zoetman, jazeker de zoon van, is inmiddels in het bezit van een unieke, gesigneerde voetbal. Gelukkig willen zij ook volgend jaar weer met ons mee voor het vlaggen/ supporten.

Een van de prioriteiten voor volgend seizoen is toch wel het vinden van een nieuwe, vaste keepster en natuurlijk willen we net als vorig jaar wel weer een stukje toeren met de platte wagen! Dus wanneer je zelf graag bij ons wil komen spelen/ keepen of je kent iemand, horen wij het graag!

Voorlopig zal er op de vrijdagavonden “onder begeleiding” doorgetraind worden en op dinsdag zelfstandig (bij voldoende animo).

Tot volgend jaar!

Tekst: Nandine Mansveld