CLINIC 5 KM HARDLOPEN VOOR BEGINNERS 7 SEPTEMBER 2015 (UP DATE)

LAATSTE KANS, NU NOG AANMELDEN.

Neem jij je ook regelmatig voor om (weer) te gaan hardlopen?
De eerste stap zetten is lastig. Met de juiste begeleiding en motivatie kan iedereen hardlopen. Kom en ervaar het bij de Boekelopers!
 

Hardloopgroep de Boekelopers start de 5 km clinic voor beginners op maandag 7 september a.s. vanaf 19.30 uur op De Zweede te Boekelo, Boekelosestraat 275. Iedere week kun je deel nemen aan de opbouwende trainingen onder leiding van onze enthousiaste trainer. Na een periode van ca. 12 weken ben je in staat 5 km achtereen hard te lopen. De clinic wordt afgesloten met deelname aan de Snertloop in De Lutte op 6 december a.s.

Op maandagavond 7 september start de clinic met een informatie avond met uitleg over het trainingsschema, loopkleding, activiteiten van de Boekelopers en kun je alvast kennismaken met je medesporters. Kosten voor deze 5 km clinic bedragen: € 55,-. (incl. koffie/thee, functioneel loopshirt, schema en inschrijving Snertloop).

Je kunt je aanmelden via lopers@bscunisson.nl onder vermelding van je naam, adres, telefoonnummer, e-mail en geboortedatum of maak gebruik van het contactformulier op www.bscunisson.nl/contact. Ook graag je shirtmaat doorgeven!

SPANDOEK CLINIC 2015 NAJJAR

Trainen bij de Boekelopers is geschikt voor elk prestatieniveau!