De kabouters zijn van start gegaan: het (foto)verslag

Op woensdag 4 maart was het eindelijk zo ver. Kaboutervoetbal ging van start. 12 Kabouters hadden zich opgegeven en van horen zeggen vernam ik dat ze stonden te trappelen. Er waren er bij die met de voetbalschoenen aan wilden gaan slapen. Een goed teken natuurlijk.

Maar het was erg koud en nat op deze woensdag. Toch kwamen alle dappere kabouters opdagen.  Sommigen nog wat schoorvoetend, sommigen vol zelfvertrouwen.  Na het voorstellen werd er gestart met een tikspel. Iedereen deed enthousiast mee, ook de kinderen zonder hesje gingen fanatiek iedereen tikken en er werd regelmatig teruggetikt.

kb4   kb2

kb1   kb3

Ook het mooie vierkantje, dat prachtig was uitgezet met pionnen, werd genegeerd. Het werd wel een héél groot speelveld. Maar met deze kou was een beetje rennen niet verkeerd. Toch hoorde ik al kinderen vragen, wanneer gaan we nou voetballen? Dus dat hebben we toen maar gedaan. Na wat oefeningetjes met de bal en schieten op goal, hebben we 3-3 gespeeld. Dat ging bij sommigen best fanatiek. Er waren er echter ook een paar die verlangden naar een warme douche. Na het nemen van penalty’s, ze gingen er bijna allemaal in, gingen ze allemaal koud maar voldaan weer naar huis.

kb9   kb8   kb5

Het was geweldig om meteen zo’n grote opkomst te hebben. Ik zal ze tot slot nog even voorstellen:  Arda Miran, Dean, Floris, Jort, Luuk, Pepijn, Robin, Sam, Stian, Stijn, Storm en Syl. Oh ja op de foto staan ze kriskras door elkaar.

kabouter 2015team

Klik hier voor de volledige info over kaboutervoetbal bij BSC Unisson, of kijk op onze kabouterteamsite onder voetbal/teams/kaboutervoetbal. Hier staan inmiddels ook de foto’s van de eerste training op 4 maart 2015, verzameld in het kabouterboek.

Heleen Klein Poelhuis


Opgeven kan ook na 4 maart nog door een mailtje te sturen naar h.kleinpoelhuis@home.nl, tevens trainster van onze jongste F-pupillenteams (F4 en F5) en coach van de F5.