De middag van Stijn, de eerste pupil van de week

Afgelopen zondag 21 sept. was het dan eindelijk zover voor de 9-jarige Stijn Bloemendaal uit de F1. Hij was de allereerste pupil van de week bij de wedstrijd BSC Unisson 1 tegen Overdinkel op De Zweede. In het eveneens allereerste prachtige programmaboekje dat de betalende bezoeker kreeg overhandigd stond alles over Stijn te lezen. Hij had er zichtbaar zin in volbracht onder het toeziend oog van zijn ouders, broer en zus alle belangrijke taken deze  middag.

Om 13.00 uur meldde Stijn zich bij Daniëlle en Joyce, die Stijn de hele middag zouden begeleiden en dat naar horen zeggen fantastisch leuk hebben gedaan. Na enige uitleg wat de bedoeling was deze middag mocht Stijn het speciale ‘pupil van de week’ trainingspak aantrekken (maar helaas niet houden). Rond 14.00 uur was Stijn voor even de belangrijkste jongen van Boekelo, toen hij de wedstrijdbal meenam naar het veld voor de scheidsrechter, zelf de toss verrichte, de aftrap nam en helemaal alleen naar de goal mocht dribbelen en zo kon laten zien dat BSC Unisson veel talent binnen haar gelederen heeft. Kleine domper op de feestvreugde was de uitslag, 3-5 voor Overdinkel.

imagesb7  imagesb10

imagesb4  imagesb8

Na afloop van de wedstrijd werd er wat met elkaar gedronken en zette Stijn zijn tanden in een tostie. Hij krijgt nog een bal, maar die was helaas niet tijdig op De Zweede gearriveerd.

Al met al een leuke start op De Zweede, met veel nieuwigheden, met dank aan onder meer de dames van BSC Unisson, de activiteitencommissie, de boys van het 2e en iedereen die we vergeten zijn.

5 oktober de volgende pupil van de week. Bezoekers betalen vanaf dit seizoen 2 euro entree. Leden en ouders, broer en zus van de pupil van de week uiteraard gratis.