Vossebeld Arena geopend

Een straat naar je vernoemd krijgen is tegenwoordig geen kunst meer, maar een heuse Arena dat is slechts weinigen gegeven. Onder toeziend oog van veel ouders hebben onze jongste F-pupillen samen met good-old Herman Vossebeld zelf, de Vossebeld Arena geopend.

Voorzitter Rob Stokkers die traditiegetrouw ook deze informele bijeenkomst weer vlot en kort aan elkaar praatte wist te melden dat het idee van de Vossebeld Arena al jaren terug is ontstaan, toen bleek dat Herman altijd op het achterste gedeelte naast het officiële trainingsveld trainde met de allerjongsten. Onder de leden spoedig bekend als Vossebeld Arena.

IMG_4720   IMG_47271

Ons nieuwe complex De Zweede blijkt een broedplaats te zijn voor creatieve ideeën en zo kwamen Clemens Stemerdink van Xigna (sponsor) en Rob Stokkers namens BSC Unisson op het idee van het grote “Vossebeld Arena” spandoek. Herman mocht zijn doek zelf uitvouwen, hij moet er tenslotte wel wat voor doen, enthousiast geholpen door de F2, F3 en F4, de teams die hij vele jaren zelf heeft getraind

IMG_47291   IMG_4734