G-force topper op filmavond D- en E-jeugd BSC Unisson

De activiteitencommissie had tot het laatste moment geheim kunnen houden welke film er op de filmavond voor de D- en E-jeugd vertoond zou worden, tenminste dat dachten ze. De bijzonder hoge opkomst van bijna 90 % doet vermoeden dat onder onze jeugd tot 11 jaar al lang via Twitter, Facebook of Boekelose Tamtam, de naam van de film bekend was en interessant genoeg bevonden werd. Liefst 53 kinderen van de 2 D- en 4 E-teams waren zaterdag 18 januari getuige van de film G-force.

De mega-hit G-force, een echte spionnenkaskraker uit 2009. Een mix van animatie en echte acteurs in een film die de echte “James Bond” doet verbleken. Onze 007 heet Darwin en is een cavia. Een film verder met veel gadgets en de allernieuwste snufjes op spionnengebied en met moordlustige koffiemachines (“Yippie-kayee, coffee maker!”), geschikt vanaf 6 jaar. Een kinderfilm ook geschikt voor volwassenen.

De activiteitencommissie was blij verrast met deze super opkomst. Behalve het gekraak van de gratis chips en het geslurp aan het gratis drankje was het verder 90 minuten muisstil. Dus ouders…………, haal G-force in huis.

  foto 2 (3) foto 3 (4)

film5

Foto: Renate Winters; tekst: Fred Almoes