Geslaagde sponsoravond BSC Unisson bij Spielehof

Een sportvereniging kan tegenwoordig niet zonder sponsoren en bij BSC Unisson is dit niet anders. Hoog tijd, volgens onze sponsorcommissie, deze groep mensen die onze vereniging een warm hart toedragen en financieel steunen eens een gezellige informele “sponsor”avond aan te bieden en vond in “shortgolf Spielehof Boekelo” de geschikte locatie.

Altijd moeilijk, zo’n eerste keer om te bepalen waar de interesses van sponsoren liggen en hoe zo’n avond dan in te vullen. Meerdere locaties in Boekelo kwamen uiteraard in aanmerking, maar dit keer werd met nadruk een link gelegd met het sportieve karakter van onze sportvereniging. Shortgolf Spielehof lag, als buurman van ons huidige complex en toekomstig bewoner na onze verhuizing, voor deze eerste sponsoravond dan ook erg voor de hand.

18 januari 2014 was het dan zover. De Sponsoren kwamen tegen 18.00 uur binnen en werden onthaald op een kop koffie met traditionele Twentse appeltaart, waarna Henk Baas namens de spoco ( sponsorcommissie) het openingswoord deed en alle sponsoren verwelkomde.

sponsor10   sponsor4

Na een klein uurtje werd het tijd om op zoek te gaan naar de echte Twentse “Tiger Woods” en werd op de driving range het afslaan van het toch wel erg kleine golfballetje geoefend. En dat deden de meesten, onder leiding van Hendrick Leusink zelf, niet geheel onverdienstelijk, zoals op onderstaande foto’s te zien is.

sponsor3   sponsor9

sponsor6   sponsor2

Na een half uur oefenen was het tijd voor een hapje en een drankje.
Hendrick Leusink gaf nog een presentatie over de nieuwe golfbaan, na realisatie van de uitbreiding van de Spielehof met het terrein van “onze” de Grobbe, na de verhuizing van BSC Unisson naar de nieuwe accommodatie aan de Boekelosestraat.

sponsor7   sponsor5

De bouwers van onze nieuwe accommodatie hadden op hun beurt 3D presentaties op diverse tafels gelegd en beantwoordden alle vragen met plezier.

Naast deze uitwisseling van alle toekomstige plannen in uitvoering werden er vele geanimeerde gesprekken gevoerd. Kortom, deze eerste sponsoravond is zeer geslaagd te noemen en zal zeker, wat BSC Unisson betreft, niet eenmalig zijn.

Tekst en foto’s: Marco Winters; redactie: Fred Almoes