Glenn Helder krijgt publiek muisstil tijdens jaarlijkse sponsoravond

Het was soms vrolijk, dan weer dramatisch, soms hilarisch en dan weer tot nadenken stemmend. De jaarlijkse sponsoravond van BSC Unisson op De Zweede, met Glenn Helder als gastspreker, in een notendop. Een kleine 2 uur op deze donderdagavond 21 mei uit het bewogen leven van Glenn Helder, bekend drummer/percussionist, maar vooral een flamboyante ex-voetbalinternational. Over de hoge pieken en de diepe dalen.

Een 30-tal sponsoren en genodigden luisterden geboeid en muisstil naar het verhaal van Glenn Helder. Over het echte leven achter de glitter en glemmer van het voetbal, over zijn talenten, over zijn opkomst en debuut in het Betaalde Voetbal en het Nederlands elftal, over zijn ondergang en hoe hij weer is opgekrabbeld.

gh6   gh3

gh10aUiteraard kreeg ook zijn biografie “Glenn Helder van Arsenal naar de bajes”, geschreven i.s.m. sportjournalist Bert nederlof, ruimschoots de aandacht.

Na de soms hilarische anekdotes van Bas Nijhuis op de sponsoravond 2014, kregen we van Glenn Helder een heel andere kijk op het leven en het produkt voetbal.

 

Wil U meer weten over Glenn Helder, ga dan naar www.glennhelder.nl. Wilt U meer weten over de sponsormogelijkheden bij BSC Unisson, klik dan hier.

gh7