Gratis proeftrainingen jongste F-jeugd Heleen Klein Poelhuis (herhaling)

Heb je kinderen in de leeftijd van 5 of 6 jaar en lijkt hen voetballen leuk, dan mogen ze in juni gratis komen trainen op 3 woensdagen. De eerste 2 hebben al plaatsgevonden op 4 en 11 juni en de laatste zal zijn op 18 juni van 16.00 tot 17.00 uur. Heleen Klein Poelhuis verzorgt deze trainingen op De Grobbe, speciaal voor de jongste jeugd. Je kunt nog steeds bellen of mailen (h.kleinpoelhuis@home.nl  of telefoon 053-4615930). En als ze het leuk vinden, zien wij ze graag bij BSC Unisson voetballen.

De jongste jeugd werd de laatste jaren steevast getraind door Herman Vossebeld, die als 74-jarige op 18 mei afscheid heeft genomen als trainer. Opvolgster Heleen is mogelijk nog fanatieker. Ze ging alvast naar de scholen in Boekelo en Usselo en nodigde de groepen 1 en 3 uit voor een aantal open en gratis trainingen. Heleen hoopt zo een grote groep nieuwe talenten het komend seizoen op de gloednieuwe accommodatie De Zweede te mogen gaan trainen.

Oh ja, wel sportieve kleren mee (laten) nemen en schoenen die vies mogen worden, of misschien hebben ze al echte voetbalschoenen.

fv

Lid worden kan door het aanmeldingsformulier te mailen naar ledenadministratie@bscunisson.nl. Alle info en aanmeldingsformulier kun je vinden op de openingspagina aan de linkerzijde, bij “Lid worden“.