Zonnige groeten uit Les Gets

Ooit in 1996 begonnen als 5-daags teamuitje van het huidige BSC Unisson 7 maar, na het stoppen van de ene-na-de-andere speler wegens de pensioengerechtigde leeftijd, inmiddels meer uitgedraaid op een 1 week durende reünie van oud-spelers. De skivakantie die voor de 21ste keer in het Franse Les Gets in de Portes du Soleil wordt gehouden.

De groep bestaat dit keer uit 10 man (geen vrouwen), waarvan er 4 nog min of meer actief in het 7e voetballen en de overige 6 hoofdzakelijk 359 dagen per jaar uitkijken naar deze ene week. Begrijpelijk voor wie onderstaande korte fotorapportage bekijkt.

gr uit lesgets201610   gr uit lesgets20165   gr uit lesgets20168

Ging het in de beginjaren nog vooral om de zogenaamde derde helft en dat dan 5 dagen lang, de laatste jaren gaat het vooral om sneeuw, de lange latten en het maken van zoveel mogelijk kilometers.

gr uit lesgets20163   gr uit lesgets20161   gr uit lesgets20166

Dat een klein pilsje op zijn tijd en het afdalen van de Muur, de steilste piste van Europa met een verval van maar liefst 90%, goed samengaan bewijst Wim Heupers (foto rechtsboven) die hier wel erg stoïcijns de diepe afgrond inkijkt (en zich daarna net zo stoïcijns weer omdraait….).

gr uit lesgets2016a

Van links naar rechts: Johan Trebbe, Peter Egberink, Dick ten Kate, Antoine Engels, Wim Heupers, Lex Bresser, Jos Borgert, Rob Stokkers, Hans Amelink, Fred Almoes (inzet rechtsboven, want iemand moet de foto maken).

Het skiteam Les Gets 2016 hoopt vrijdag 18 maart weer gezond in Boekelo en omstreken terug te keren en het huidige BSC Unisson 7 zondag a.s. tijdens de thuiswedstrijd tegen Witkampers 7 (aanvang 10.00 uur) weer luid te kunnen aanmoedigen.

Groeten uit een zonnig Les Gets