Deelnemersveld Internationaal BSC Unisson U16 toernooi bijna rond

Met het vastleggen van FC Slovacko uit Tsjechië, dat voor de 4e keer deelneemt en het roemruchte Belgische KV Mechelen dat in Boekelo debuteert, heeft de organisatie het deelnemersveld op 1 team na helemaal rond.

FC Slovacko, de huidige nummer 6 uit de Tsjechische Eredivisie, neemt voor de 4e keer met haar U16 team deel en behaalde in 2011 als debutant met de 3e plaats meteen haar hoogste klassering.

Met KV Mechelen heeft de organisatie een roemruchte vereniging naar Boekelo weten te halen. Niet alleen werd men 4 keer landskampioen, maar won men in 1988 zowel de UEFA-cup door Ajax te verslaan, als de Supercup, door PSV de baas te blijven.

De overige  deelnemende verenigingen zijn naast het U19 team van het organiserende BSC Unisson, Randers Freja FC uit Denemarken, Club Brugge uit België, FK Rad Belgrado uit Servië, Brabant United uit Nederland, FC Trencin uit Slowakije en Team Aargau uit Denemarken.

De 23ste editie van het Internationale BSC Unisson U16 toernooi vindt plaats tijdens de Pinksterdagen van 14 t/m 16 mei 2016.

Voor meer info over de deelnemende teams klik hier. Voor alle overige info zie het submenu B-toernooi elders op deze site.