Grote drukte bij nieuwjaarsreceptie BSC Unisson

Na de succesvolle combinatie van Boerenkoolvoetbaltoernooi-stamppotbuffet-nieuwjaarsreceptie van vorig jaar kon de 2e editie op de Zweede van dit gecombineerde evenement natuurlijk niet uitblijven. Mede door de 91 voetballers en voetbalsters en de 120 buffeteters was het tijdens de nieuwjaarsreceptie “een volle bak”.

Na de huldiging van “de oranje leeuw” als winnaar (zie het verslag elders op deze site) en het aansluitende, door slager Boon voortreffelijk verzorgde, stamppotbuffet was het woord aan voorzitter Rob Stokkers om het eerste volle jaar 2015 op De Zweede nog eens lichtvoetig de revue te laten passeren en zijn kijk op 2016 te geven.

D.m.v. een levendige presentatie met bewegende beelden gaf Rob vervolgens een overzicht van alle activiteiten in 2015, waarin de lang verwachte stamtafel een prominent, terugkerende rol speelde.

In de plannen voor 2016 nam, naast een vurig gewenste promotie van het eerste team (platte wagen), ook de situatie rondom de huisvesting van jeugdige asielzoekers een belangrijke plaats in. Rob roemde de houding van Boekelo in zijn algemeenheid en die van BSC Unisson in het bijzonder en gaf nogmaals aan dat wij op een positieve manier openstaan voor deze ontwikkeling.

Verder gaat in 2016 definitief de schop in de grond voor het pannaveld en zal de Zweede worden voorzien van zonnepanelen.

Als laatste werd het plan gelanceerd om op (een deel van) de bovenverdieping van de Zweede een heuse fitness-ruimte in te richten.
BSC Unisson onderzoekt de mogelijkheden om dit zelf of met partners in te vullen.
Tot slot wenste Rob iedereen een sportief, maar vooral gezond 2016.

Dat het nog lang druk en gezellig bleef hoeft geen verder betoog, gezien onderstaande foto-impressie. Volgend jaar is de 3e editie alweer vastgelgd voor zondag 8 januari 2017!

Klik hier voor het volledige album gemaakt door Geertjan Preyde en Folly Klomp.

DSC_0103   DSC_0082

DSC_0071   DSC_0074