BSC Unisson C2 fraai 2e op wintertoernooi Rigtersbleek (update)

Op zaterdag 9 januari deed het gemengde C2 team van BSC Unisson mee aan het allereerste wintertoernooi van Rigtersbleek. Helaas voor de langslapers moest de eerste wedstrijd in deze 5e klas-poule al om 08.15 uur worden gespeeld, hetgeen betekende dat iedereen vroeg uit de veren moest en al in wedstrijdtenue op De Zweede verscheen.

De eerste wedstrijd was tegen de C4 van Rigtersbleek. Een spannende wedstrijd, waarin beide ploegen goede kansen kregen, maar Daan wist alle ballen uit het net te houden, waardoor het uiteindelijk 0-0 bleef.

Daarna hadden de toppers een kwartiertje rust en begonnen ze weer met de warming-up voor de volgende wedstrijd tegen Rood-Zwart C4. Dit keer domineerde BSC Unisson de wedstrijd duidelijk. Via een mooie voorzet van Bram Klein Poelhuis kon Brian de bal vanuit de lucht in de hoek schieten. Daarna had Rood-Zwart nog een counter aanval, maar laatste vrouw Bente wist de bal makkelijk te onderscheppen. Eindstand was 1-0 voor BSC Unisson.

De 3e wedstrijd was tegen Sparta C7 dat helaas een maatje te groot was voor ons. BSC Unisson bleef het ze zo moeilijk mogelijk te maken en had ook nog een kans om te scoren.
Helaas was dit niet genoeg en de eindstand was 3-0 voor Sparta Enschede.

Tijd voor de laatste wedstrijd. De spanning was hoog, bij winst was er nog kans op een 2e plek, die wilden het team, alle supporters en de nieuwe coach graag behalen. De C2 begon vanaf het begin goed en speelde een goede wedstrijd. Na 15 minuten was het 2-0 voor BSC Unisson na een mooie wedstrijd en had de C2 evenals Rood Zwart 7 punten, maar bleek bij de prijsuitreiking het doelsaldo van BSC Unisson 1 doelpunt dan Rood-Zwart.

De 2e plek was voor onze C2! Gefeliciteerd!