Tweede dag BSC Unisson B-toernooi levert geen verrassingen op

Na 2 dagen voetbal op De Zweede zijn de halve finalisten bekend. AS Trencin uit Slowakije en het Belgische Cercle Brugge plaatsten zich als verwacht in poule A en in poule B werden dit uiteindelijk toch nog afgetekend FK RAD Beograd uit Servië en Randers Freja uit Denemarken.

In poule A leed AS Trencin een verrassende 1-2 nederlaag tegen Hvidovre, dat zich met 2 overwinningen op dag 2 herstelde van de matige prestaties op dag 1. Trencin herstelde zich later op de zondag in het duel om de eerste plaats in poule A tegen Cercle Brugge door een doelpunt van topscorer Ivan Spacek (1-0). FC Twente stelde enigszins teleur door tegen het als laatste geëindigde Club Langley niet verder te komen dan 1-1 en eindigde uiteindelijk als vierde.

In poule B kon BSC Unisson niet opnieuw verrassen en leed 2 nederlagen tegen RAD (0-1) en Randers (2-4), maar bleef in al haar wedstrijden tot het eind toe zeer goed partij bieden. Randers en RAD Beograd haalden op de tweede dag de volle buit uit 2 wedstrijden, waarbij vooral RAD indruk maakte. In deze poule eindigde het debuterende Aargau uit Zwitserland als derde, voor De Graafschap.

De laatste toernooidag wordt op  maandag om 10.30 uur gestart met de kruisingswedstrijden om de plaatsen 5 tot en met 8, waarna om 11.40 de halve finales worden gespeeld tussen AS Trencin en RAD Beograd en op het andere veld Randers Freja en Cercle Brugge.