Ongekende spanning na eerste dag BSC Unisson B-toernooi

In poule A lijken na de 1ste dag de kaarten al enigszins geschut na de volle winst van titelverdediger AS Trencin en Cercle Brugge. In poule B, een Alfred Hitchcock ontknoping, waar alle teams na 2 wedstrijden 3 punten hebben, met het organiserende BSC Unisson als grote verrassing.

Het fysiek sterke AS Trencin zette in poule A meteen de toon met een soepele 3-1 winst op FC Twente. De grote man aan Trencin zijde lijkt nummer 9 Spacek Ivan die na 2 wedstrijden al op 4 goals staat. Door de eerste hattrick van spits Tim van de Schepop revancheerde FC Twente zich voor de nederlaag tegen Trencin tegen Hvidovre (3-2 winst) en houdt het alle kansen nog in eigen hand. Het Engelse club Langley komt er voorlopig tegen de verwachting in niet aan te pas met nederlagen tegen AS Trencin en Cercle Brugge.

dag1In poule B verrastte BSC Unisson. Weliswaar werd eerst nog nipt van De Graafschap verloren (2-3), maar in de wedstrijd tegen het debuterende Team Aarau uit Zwitserland bleek de goal van (de helaas naar HSC ’21 vertrekkende) Jordi Brinkman de winnende (1-0). Aargau had daarvoor in haar openingswedstrijd verrast met een 1-0 overwinning op Randers. Rad Beograd uit Servië tenslotte herstelde zich goed van de 2-9 nederlaag tegen Randers met een regelmatige 3-0 winst op de “superboeren” van De Graafschap.

dag2Onder een stralende zon is zojuist de 2e dag begonnen met de wedstrijden Aargau tegen Beograd en Hvidovre tegen Trencin.

We hopen op veel toeschouwers en net zoveel spanning en sensatie als op de eerste verrassende dag.