22ste BSC Unisson B-toernooi van start (update)

De 22ste editie van het Internationale BSC Unisson B-toernooi (U16) is vandaag onder regenachtige omstandigheden om 11.00 uur geopend door BSC Unisson voorzitter Rob Stokkers (foto L), waarna B- toernooivoorzitter Edwin Duivelaar de 10 deelnemende teams uit 7 verschillende landen aan het publiek voorstelde:

Randers Freja en Hvidovre IF uit Denemarken, Club Langley FA uit Engeland, AS Trencin uit Slowakije, Club Brugge uit België, FK RAD Beograd uit Servië, Team Aargau uit Zwitserland en uit Nederland de teams van De Graafschap, FC Twente en het organiserende BSC Unisson.

IMG_6721 (Large)Extra aandacht had Edwin Duivelaar (foto L) voor de allereerste deelnemer uit Zwitserland, Team Aargau en voor FK RAD Beograd dat vorig jaar vanwege de overstromingen op het laatste moment moest afzeggen.

Na het voorstellen van de teams en de fotosessies met de traditionele elftalfoto’s kon het 3-daagse toernooi, terwijl een flauw zonnetje precies op tijd leek door te breken, dan eindelijk klokslag 12.00 uur van start gaan. Het toernooi werd geopend met de wedstrijden tussen de winnaar van vorig jaar AS  Trencin en de plaatselijke favoriet FC Twente en op het andere veld de winnaar van 2013 Randers Freja en de winnaar van 2012 RAD Beograd.

IMG_6733 (Large)

Randers Freja had de eer de eerste goal van het toernooi te maken en won uiteindelijk met 2-0 van RAD Beograd, terwijl de bedoelingen van AS Trencin meteen duidelijk werden na de 3-1 openingswinst op FC Twente, dat het vooral fysiek moest afleggen.

Voor het complete schema en alle uitslagen, klik hier. Of volg ons op facebook.