Inloopspreekuur kinderfysio op De Zweede

Hallo, mijn naam is Ylva Lemmers en ik heb een eigen praktijk voor kinderfysiotherapie, Teesinkbeek Kinderfysio, in Het Klokhuys aan de Boekelose Stoomblekerij in Boekelo. Als lid van de Boekelopers verzorg ik al enkele jaren de EHBO bij de loopwedstrijden die de Boekelopers organiseren.

Vanaf woensdag 26 oktober bied ik iedere woensdag van 17.45 uur tot 18.15 uur een inloopspreekuur aan op De Zweede voor de jonge voetballers. Met name bij kinderen is het belangrijk om niet alleen naar de klacht te kijken, maar ook naar het hele bewegen en vaak ook naar de voetbalschoenen. Kinderen hebben soms wat onduidelijke klachten, een pijnlijke knie, vervelend gevoel in rug of een zere lies. Heeft uw kind sportgerelateerde klachten en wilt u advies daarvoor hebben? Dan bent u samen met uw kind welkom in de verzorgingsruimte op De Zweede. Vaak zal ik kunnen volstaan met enkele adviezen, maar het is ook mogelijk dat een behandeling noodzakelijk is. Indien een kinderfysiotherapeutische behandeling noodzakelijk is, zal ik u doorverwijzen naar de praktijk.

Voor meer informatie informatie kunt u terecht op de website www.teesinkbeek-kinderfysio.nl of op Facebook, of loop gerust eens binnen op woensdagavond!

Wilt U meer weten over alle medische verzorging bij BSC Unisson, klik dan hier.